Dermato-estetică

Servicii

Am selectat o  gama de top, skinboosters si alte soluții pe baza de acid hialuronic stabilizat, pentru ridurile si pliurile faciale profunde sau superficiale cu scopul de a înlocui volumul pielii pierdute sau de a corecta anumite asimetrii, totul pentru potențarea armonioasa a trăsăturilor definitorii ale fiecarei persoane!

  • Augmentare buze (marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament non-invaziv. Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ 30 de minute si poate necesita anestezie locala, desi in majoritatea cazurilor este suficienta aplicarea unei creme anestezice ce conține lidocaină, reducând astfel disconfortul penetrării acului.  Efectul procedurii de Injectare a acidului hialuronic la nivelul buzelor persista pana la 6-9 luni în funcție de metabolismul pacientului), rata de remanenta a substanței după fiecare injectare fiind de aproximativ 30% din totalul substanței injectate.
  • Umplerea ridurilor nazo-geniene (santurile nazolabiale/nazogeniene se formează intre obraz, aripa nazala si buze. Injectarea acidului hialuronic în aceasta zona va determina umplerea lipsei de substanță și refacerea de volum, iar în timp va determina crearea unei punți ce va împiedica obrazul sa coboare)

Cu ajutorul acidului hyaluronic se pot estompa ridurile de la nivelul mâinilor, a gatului, se poate corecta asimetriile fetei, fie ca vorbim despre conturul bărbiei, creșterea volumului pomeților sau alte asimetrii de la nivelul fetei.

  • Tratament riduri ( Toxina botulinică este o substanță care blochează contracția mușchilor. Este utilizata pentru a corecta sau diminua ridurile faciale, cele de la nivelul frunții, ochilor (”laba de gâscă”), folosindu-se în special pentru etajul superior al fetei dar se injectează si in palme si axila împotriva transpirației excesive;
  • Procedura se realizează cu anestezie locala de tip crema cu lidocaină, durează cca 20 minute, efectul se vede după 7-14 zile post Injectare, iar efectul în timp se păstrează pentru 4-8 luni.

Tratamentul Microneedling reprezintă o procedura estetica ce presupune crearea de sute de micro-perforații la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Procedura se poate realiza pe diferite zone (fata, gât, decolteu, mâini etc) si diferite afecțiuni (cicatrici postacnee, aspect de pori dilatați, laxitatea tegumentului, pigmentari etc). Se realizează sub anestezie locala topica (crema) si pentru a obține maximul de efect în funcție de obiectivul urmărit se recomanda minim 4 ședințe, ce se pot efectua la 3-4 săptămâni distanta. Efectele post procedura se pot vedea după 7-10 zile, când aspectul pielii se îmbunătățește vizibil.

Mezoterapie cu PRP/ Terapia vampir: aceasta terapie minim invaziva presupune injectarea de plasma bogata in trombocite la nivelul pielii pentru rejuvenare. Trombocitele sunt celule ale sângelui nostru care joaca un rol cheie in restabilirea si vindecarea teșiturilor afectate. Introduse la nivelul pielii, trombocitele activate stimulează propria producție de colagen, imbunătățesc procesul de oxigenare al pielii, determinând astfel regenerarea si crearea unei texturi mai fine, mai luminoase, mai sănătoase.

Recomandări:

  • Piele îmbătrânita, foto-îmbatranită, laxa, lipsita de elasticitate
  • Cicatrici post-acneice
  • Căderea parului (Alopecia androgenică, Efluviu telogen)
  • Cearcăne, zona periculoasa
Dermato-cosmetice

Prețuri

DescrierePreț (Lei)
Injectare Botox - 1 zona (glabela, frunte laba gastei)
Dr. Matei Iordache
700programare
Injectare hialuronic – Juvederm /1ml ( santuri nazogiene, buze, pometi, contur mandibular, Volite pentru riduri fine / mezoterapie)
Dr. Matei Iordache
1,500programare
Injectare toxina botulinica 1 zona
Dr. Maria Andrei
550programare
Injectare toxina botulinica 3 zone
Dr. Maria Andrei
1,600programare
Mezoterapie injectabila cu produse Institut Esthederm fata sau scalp
Dr. Minca Anca (rezident)
600programare
Mezoterapie injectabila cu produse skinbooster Juvederm fata sat scalp
Dr. Minca Anca (rezident)
1,000programare
Mezoterapie non-invaziva
Dr. Minca Anca (rezident)
300programare
Mezoterapie scalp – cocktail substante nutritive (Sunekos)
Dr. Maria Andrei
500programare