Bloom Clinique București

Bloom Clinique este un loc vibrant cu o energie debordanta unde conceptul de medicina clasica se întâlnește cu tehnologia …

Despre Bloom Clinique București

Bloom Clinique este un loc vibrant cu o energie debordantă unde conceptul de medicină clasică se întâlnește cu tehnologia modernă, cu o abordare inovativa și personalizata, unde fiecare pacient este tratat in mod diferit, unde soluțiile pentru o sănătate optimă și o stare generala de bine se completeaza armonios pentru a genera cea mai buna varianta a fiecărei persoane care ne trece pragul!

Prima clinica Bloom si-a deschis porțile în cartierul Floreasca, într-o zonă pe cât de cosmopolită, pe atât de prietenoasă și își așteaptă pacienții într-o locație exclusivistă, primitoare în care aceștia întâlnesc o echipă de profesioniști, atenți la nevoile fiecăruia și la obținerea unor rezultate care sa conteze cu adevărat!

La un an de la deschiderea clinicii din București, am inaugurat  deschiderea BLOOM CLINIQUE Constanta. Locația din zona Delfinariu are un aer futurist dar primitor, o personalitate foarte puternica și surprinzătoare. Promite sa crească repede si sa aducă si in Constanta servicii premium, tehnologii noi si o echipa de medici specialiști pregătiți pentru orice provocări.

Completeaza formularul și primesti un voucher de 300 lei cadou

Reducerea se aplică pentru achiziții de minimum 1000 lei. Voucherele nu se cumulează.