Bloom Clinique București

Sănătatea este cea mai importantă, frumusețea vine odată cu sănătatea!

Despre Bloom Clinique București

Bloom Clinique este un loc vibrant cu o energie debordantă unde conceptul de medicină clasică se întâlnește cu tehnologia modernă, cu o abordare inovativa și personalizata, unde fiecare pacient este tratat in mod diferit, unde soluțiile pentru o sănătate optimă și o stare generala de bine se completează armonios pentru a genera cea mai buna varianta a fiecărei persoane care ne trece pragul!

Sănătatea este cea mai importantă, frumusețea vine odată cu sănătatea! Echipa de medici specialiști este asset-ul nostru cel mai important, tehnologia de noua generație, laserul CO2 sau Camera hiperbară sunt de asemenea armele noastre pentru a merge mai departe de limite, terapiile perfuzabile de generație nouă ajută la regenerarea celulară, la repararea ADN-ului, la reducerea procesului inflamator din corp, la recuperare rapidă si la o stare de sănătate optimă. Invitam pacienții să descopere la Bloom Clinique servicii complexe și complete, de la dermatologie, ginecologie, medicină internă, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, chirurgia mainii, recuperare medicală, medicină hiperbarică, kinetoterapie, nutriție sau tratamente corporale, toate acestea intr-un ambient relaxant și prietenos.

Prima clinică Bloom și-a deschis porțile în cartierul Floreasca, într-o zonă pe cât de cosmopolită, pe atât de prietenoasă și își așteaptă pacienții într-o locație exclusivistă, primitoare în care aceștia întâlnesc o echipă de profesioniști, atenți la nevoile fiecăruia și la obținerea unor rezultate care să conteze cu adevărat!

La un an de la deschiderea clinicii din București, am inaugurat  deschiderea BLOOM CLINIQUE Constanța. Locația din zona Delfinariu are un aer futurist dar primitor, o personalitate foarte puternica și surprinzătoare. Promite sa crească repede si sa aducă si în Constanta servicii premium, tehnologii noi și o echipă de medici specialiști pregătiți pentru orice provocări.