Evaluarea pulmonară de rutină a fumătorului

Potrivit revistei Americane a Asociatiei Medicale Publice, fumatul cauzeaza mai mult de 90% dintre cazurile de cancer pulmonar. Riscul bolilor pulmonare ce afectează fumătorii depinde în mare măsură de durata și proporția de viață consumată fumând, efectul cumulativ al schimbărilor histopatologice nefiind neaparat reflectat în gradul obișnuit al simptomelor funcționale înregistrate de pacient (1). Alte boli pulmonare ale persoanelor active, includ emfizemul pulmonar și bronșită cronică obstructivă care sunt mai frecvente la fumatori (2). Fiecare dintre aceste boli prezinta propriile sale riscuri asociate, afectarea nefiind doar la nivelul funcţional a căilor respiratorii, ci și la nivel metabolic, cardiac si nervos.

Vino la Bloom Clinique pentru a te bucura de programul nostru revoluționar de evaluare a stării de sănătate respiratorie! Experții noștri pneumologi pot evalua capacitatea pulmonară și modificările imagistice pulmonare, precum și efectele sistemice ale fumatului. Cu tehnologia ultramodernă disponibilă la Bloom Clinique, veți primi rezultate rapide și precise pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate. După evaluarea inițială puteți menține contactul cu medicul pneumolog din confortul casei cu ajutorul serviciului de telemedicina.

Sunați pentru a programa o consultație acum!

Salutari din Bloom Clinique! Daca ai fost expus la infectia COVID 19 sau alte viroze, iti recomandam sa faci o evaluare pneumologica. La Bloom Clinique, ai parte de evaluari specializate si de inalta calitate din partea celor mai buni medici. Beneficiaza de cele mai actualizate teste si tratamente pentru a-ti asigura un nivel inalt de sanatate respiratorie, iar spiritul tau sa ramana activ si energic. Evaluarea ta poate fi un pas important catre obtinerea starii optime de sanatate. Fa un pas inainte pentru a simti efectele benefice le respiratie profunda pe termen lung.

Rezerva acum o evaluare pneumologica la Bloom Clinique

 

fumator

Citește mai departe