Prezentare Bloom Clinique

Ce înseamnă frumusețea?

Voi începe prin a spune ce nu înseamnă. Nu înseamnă buze imense și lipsite de feminitate. Nu înseamnă pomeți exagerați care deformează fizionomia sau sâni care depășesc detașat dimensiunile toracelui.

Naturalul este frumusețea! De aceea, doar ce este natural, frumos, definitoriu pentru fiecare dintre noi trebuie augmentat. Noi nu producem fețe în serie. Nu propun să facem buze sau pomeți cum vedeți pe fețele unor celebrități. Propun să augmentăm doar caracteristicile definitorii pentru fiecare în parte. Asta ne oferă nouă, chirurgilor plasticieni, posibilități infinite.

Alege să ștergi semnele anilor trecuți ca și exteriorul să fie în ton cu tânărul din tine, apelând la produse premium și tehnici moderne de injectologie. Pentru noi, zâmbetul tău face diferența.

Dr. Roxana Lungoci

Bloom Clinique este un loc vibrant cu o energie debordantă unde conceptul de medicină clasică se întâlnește cu tehnologia modernă, cu o abordare inovativa și personalizata, unde fiecare pacient este tratat in mod diferit, unde soluțiile pentru o sănătate optimă și o stare generala de bine se completeaza armonios pentru a genera cea mai buna varianta a fiecărei persoane care ne trece pragul!