Rejuvenare Vaginala cu Laser CO2 – (VAGINA) BLOOMING IS WHAT WE DO

În societatea contemporană, conceptul de rejuvenare vaginala devine tot mai prezent în discuțiile privind sănătatea și bunăstarea femeilor.Terapiile inovatoare de ultimă generație permit o gamă variată de proceduri și tratamente pentru îngrijirea sănătății și esteticii vaginale, reprezentând o soluție esențială pentru menținerea unei sănătăți corespunzătoare a vaginului și a structurilor pelvine în perioada pre- și postmenopauză. Acestea sunt concepute ca răspunsuri la diverse provocări funcționale sau estetice cu care se pot confrunta femeile de-a lungul vieții. O abordare documentată și echilibrată a acestui subiect este fundamentală pentru a asigura beneficiile optime ale terapiei de rejuvenare vaginala.

Ce Înseamnă Rejuvenare Vaginala cu Laser CO2?

Rejuvenare vaginala cu Laser CO2 Deka este un tratament minim invaziv care își propune să îmbunătățească tonusul și sănătatea vaginală. Această tehnică modernă se folosește din ce în ce mai mult pentru a aborda o serie de probleme specifice acestei perioade de tranzitie- perioada de după naștere, perioada de perimenopauză si menopauză- respectiv  laxitatea vaginală, atrofia vaginală, incontinența urinară de efort și anumite probleme funcționale asociate cu înaintarea în varstă sau nașterea.

Beneficii Funcționale

 1. Alinarea Disconfortului Vaginal

  Procedurile de rejuvenare vaginala pot eficientiza reducerea disconfortului asociat cu uscăciunea vaginală, furnizând un confort sporit și o experiență mai plăcută pentru paciente.

  Reducerea Uscăciunii Vaginale

  • Ce este Uscăciunea Vaginală? Uscăciunea vaginală este o afecțiune comună, mai ales în perioada postmenopauză sau după naștere. Se caracterizează prin lipsa lubrifierii naturale a vaginului, ceea ce poate duce la disconfort și chiar durere în timpul activității sexuale sau în viața de zi cu zi.
  • Cum Ajută Rejuvenarea Vaginală? Procesul de rejuvenare vaginala contribuie la rehidratarea țesutului vaginal, ajutând la restaurarea lubrifierii naturale și reducând astfel disconfortul asociat cu uscăciunea vaginală.
  • Confort și Plăcere Prin reducerea uscăciunii vaginale, procedurile de rejuvenare oferă un confort sporit și o experiență mai plăcută pentru paciente. Aceasta poate duce la o îmbunătățire semnificativă a calității vieții sexuale și a confortului general al pacientei.
  • Rezultate Durabile Tratamentul cu laser CO2 stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la menținerea hidratării vaginale pe termen lung și oferind astfel beneficii durabile pentru pacient.
  • Minimal Discomfort Procedura este în general bine tolerată, iar disconfortul resimțit este minim. Acest lucru face ca procedura să fie potrivită pentru o gamă largă de pacienți, cu o perioadă scurtă de recuperare.
 2. Îmbunătățirea Calității Vieții Sexuale

  Operatia de rejuvenare vaginala nu doar reduce disconfortul, ci și îmbunătățește sensibilitatea și funcția sexuală. Aceasta poate crește libidoul, diminuând durerea asociată contactului sexual, având astfel un impact semnificativ și pozitiv asupra vieții sexuale a pacientelor.

  Creșterea Libidoului

  • Rolul Libidoului în Viața Sexuală Libidoul reprezintă dorința sau interesul unei persoane pentru activitatea sexuală. O libidou sănătoasă este esențială pentru o viață sexuală satisfăcătoare și împlinitoare.
  • Cum Ajută Rejuvenarea Vaginală? Procesul de rejuvenare vaginala contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui și a sensibilității vaginale, crescând astfel libidoul și dorința sexuală.
  • Diminuarea Durerii în Timpul Contactului Sexual Procedurile de rejuvenare reduc disconfortul și durerea asociate contactului sexual, permițând astfel pacientelor să se bucure de o viață sexuală mai plină și mai satisfăcătoare.
  • Creșterea Plăcerii Sexuale Prin îmbunătățirea sensibilității vaginale, procedurile de rejuvenare contribuie la creșterea plăcerii sexuale, permițând pacientelor să se bucure de experiențe intime mai intense și mai satisfăcătoare.
  • Impact Pozitiv Asupra Relației O viață sexuală îmbunătățită poate avea un impact pozitiv asupra relației, consolidând legătura emoțională și fizică dintre parteneri.
  • Beneficii Durabile Rezultatele procedurii sunt durabile, contribuind la o îmbunătățire semnificativă a calității vieții sexuale pe termen lung.
 3. Restabilirea Tonusului Vaginal

  Procedurile de rejuvenare vaginala contribuie la refacerea și întărirea tonusului țesuturilor vaginale, promovând fermitatea și elasticitatea acestora pentru un suport optim.

  Tonus Vaginal Îmbunătățit

  • Ce înseamnă Tonusul Vaginal? Tonusul vaginal se referă la fermitatea și elasticitatea țesuturilor vaginale. Pierderea tonusului poate duce la disconfort și la o scădere a satisfacției sexuale.
  • Cum Ajută Rejuvenarea Vaginală? Procedurile de rejuvenare stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la refacerea și întărirea tonusului țesuturilor vaginale.
  • Revenirea la Normalitate după Naștere sau în Perioada Postmenopauză Pierderea tonusului vaginal este adesea experimentată după naștere sau în perioada postmenopauză. Rejuvenarea vaginală poate ajuta la restabilirea fermității și elasticității țesuturilor, contribuind la refacerea tonusului vaginal.
  • Redresarea Laxității Vaginale Laxitatea vaginală poate fi o sursă de disconfort și de scădere a satisfacției sexuale. Procedurile de rejuvenare ajută la refacerea fermității țesuturilor, reducând astfel laxitatea vaginală.
  • Beneficii Pentru Viața Sexuală Prin restabilirea tonusului vaginal, procedurile de rejuvenare contribuie la îmbunătățirea calității vieții sexuale, permițând pacientelor să se bucure de experiențe intime mai plăcute și mai satisfăcătoare.
 4. Redresarea Simptomelor de Atrofie Vaginală

  În tratarea condiției de atrofie vaginală, caracterizată prin subțierea, uscarea și inflamația peretelui vaginal, rejuvenarea reprezintă o opțiune eficientă pentru ameliorarea simptomelor și restabilirea sănătății vaginale.

  Ce Este Atrofia Vaginală?

  • Atrofia Vaginală și Simptomele Sale Atrofia vaginală este o afecțiune comună care apare în special în perioada postmenopauză, dar poate afecta și femeile în timpul perioadei de perimenopauză. Simptomele includ subțierea și uscarea peretelui vaginal, disconfort și durere în timpul actului sexual, mâncărime vaginală și sângerări ușoare după contactul sexual.
  • Cum Ajută Rejuvenarea Vaginală? Procedurile de rejuvenare stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la refacerea țesuturilor vaginale și la reducerea simptomelor asociate atrofiei vaginale.
  • Redresarea Subțierii și Uscăciunii Vaginale Prin rejuvenare, se restabilește grosimea și hidratarea peretelui vaginal, reducând astfel disconfortul și durerea asociate atrofiei vaginale.
  • Reducerea Disconfortului în Timpul Actului Sexual Atrofia vaginală poate provoca durere și disconfort în timpul actului sexual. Rejuvenarea vaginală poate reduce aceste simptome, permițând pacientelor să se bucure de o viață sexuală mai plină și mai satisfăcătoare.
  • Beneficii Pentru Calitatea Vieții Redresarea simptomelor de atrofie vaginală contribuie la îmbunătățirea calității vieții, oferind pacientelor o soluție eficientă și personalizată pentru gestionarea acestei afecțiuni.
 5. Gestionarea Incontinenței Urinare

  În anumite circumstanțe, rejuvenarea vaginala poate contribui la reducerea simptomelor asociate incontinenței urinare de efort, oferind astfel o soluție eficace și personalizată.

  Ce Este Incontinența Urinară?

  • Tipuri de Incontinență Urinară Incontinența urinară de efort este o afecțiune comună care apare atunci când presiunea asupra vezicii urinare crește brusc, ducând la scurgeri de urină. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții și poate fi cauzat de slăbiciunea mușchilor pelvieni, care poate apărea în urma nașterii sau odată cu înaintarea în vârstă.
  • Cum Ajută Rejuvenarea Vaginală? Procedurile de rejuvenare contribuie la întărirea mușchilor pelvieni și la îmbunătățirea tonusului vaginal, reducând astfel simptomele incontinenței urinare de efort.
  • Îmbunătățirea Tonului Muscular Pelvian Rejuvenarea vaginală ajută la întărirea mușchilor pelvieni, ceea ce poate reduce presiunea asupra vezicii urinare și poate îmbunătăți controlul vezicii urinare.
  • Reducerea Scurgerilor de Urină Prin restabilirea tonusului muscular pelvian, procedurile de rejuvenare pot reduce scurgerile de urină și pot oferi pacientelor o soluție eficace și personalizată pentru gestionarea incontinenței urinare de efort.

Beneficii Estetice

 1. Îmbunătățirea Aspectului Genital: Procedurile de rejuvenare vaginala nu doar aduc beneficii funcționale, ci și îmbunătățesc vizual aspectul zonei genitale. Această transformare estetică semnificativă poate consolida încrederea de sine a pacientei, aducând beneficii atât în plan fizic, cât și emoțional.
 2. Restaurarea Elasticității și Tonicității: Rejuvenarea vaginala poate contribui la restabilirea elasticității și tonicității țesuturilor vaginale, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm.
 3. Redresarea Culorii și Texturii: Procedurile pot contribui la uniformizarea culorii și texturii pielii din zona genitală, conferind un aspect mai sănătos și mai vibrant.
 4. Reducerea Aspectului Îmbătrânit: Pe lângă beneficiile funcționale, rejuvenarea poate diminua semnele îmbătrânirii în zona genitală, precum ridurile sau pierderea fermității, contribuind astfel la o estetică mai tinerescă.
 5. Ameliorarea Cicatricilor sau Irregularităților: În unele cazuri, procedurile de rejuvenare pot contribui la estomparea cicatricilor sau la corectarea unor mici imperfecțiuni, sporind uniformitatea și atractivitatea aspectului general.
 6. Îmbunătățirea Confidenței Corporale: Prin îmbunătățirea aspectului și a sănătății zonei genitale, femeile pot experimenta o creștere semnificativă a confidenței în propriul corp, contribuind astfel la o starea generală de bine și fericire.

Procedura

Tratamentul cu laser CO2 funcționează prin încălzirea țesutului vaginal, stimulând astfel producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității țesuturilor. Acest proces poate să ajute la îmbunătățirea structurii și funcționalității vaginale.

Procedura de rejuvenare vaginala implică introducerea unui aplicator subțire în vagin, care emite unde laser pentru a stimula producția de colagen si elastină. Tratamentul este în general bine tolerat, disconfortul este minim, și poate fi completat într-o perioadă relativ scurtă de timp, de obicei în mai puțin de o oră.

Rejuvenarea vaginală cu laser CO2 este o procedură minim invazivă care poate oferi ameliorări semnificative în ceea ce privește sănătatea și funcționalitatea vaginală. Înainte de a alege acest tratament, este esențial să discutați cu un specialist pentru a evalua dacă această procedură este potrivită pentru dvs. și pentru a înțelege în totalitate beneficiile acesteia.

Incurajam Alegerea Conștientă

La Bloom Clinique incurajăm alegerile inspirate dar mai ales alegerile facute in cunostintă de cauză.  O discutie cu unul dintre medicii primari sau specialisti este primul pas in luarea unei decizii care poate fi transformatoare, care poate sa atragă după sine noi perspective asupra sănătătii, frumusetii si a unei stări de bine.

Rejuvenare Vaginala Pret

Rejuvenare vaginala laser CO2 1 sedinta
Dr Haiduc Catalin Petru
2.500programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 1 sedinta
Dr Ducu Ionita
2.500programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 pachet 3 sedinte
Dr Ducu Ionita
1.900programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 pachet total
Dr Haiduc Catalin Petru
1.900programare
rejuvenare vaginala