Rejuvenare Vaginala cu Laser CO2 – (VAGINA) BLOOMING IS WHAT WE DO

Terapiile inovatoare de ultimă generație permit o gamă variată de proceduri și tratamente pentru îngrijirea sănătății și esteticii vaginale, reprezentând o soluție esențială pentru menținerea unei sănătăți corespunzătoare a vaginului și a structurilor pelvine în perioada pre- și postmenopauză. Acestea sunt concepute ca răspunsuri la diverse provocări funcționale sau estetice cu care se pot confrunta femeile de-a lungul vieții. O abordare documentată și echilibrată a acestui subiect este fundamentală pentru a asigura beneficiile optime ale terapiei de rejuvenare vaginala.

Ce Înseamnă Rejuvenare Vaginala cu Laser CO2?

Rejuvenarea vaginala cu Laser CO2 Deka este un tratament minim invaziv care își propune să îmbunătățească tonusul și sănătatea vaginală. Această tehnică modernă se folosește din ce în ce mai mult pentru a aborda o serie de probleme specifice acestei perioade de tranzitie- perioada de după naștere, perioada de perimenopauză si menopauză- respectiv  laxitatea vaginală, atrofia vaginală, incontinența urinară de efort și anumite probleme funcționale asociate cu înaintarea în varstă sau nașterea.

Beneficii Funcționale

 1. Alinarea Disconfortului Vaginal: Procedurile de rejuvenare pot eficientiza reducerea disconfortului asociat cu uscăciunea vaginală, furnizând un confort sporit și o experiență mai plăcută pentru paciente.
 2. Îmbunătățirea Calității Vieții Sexuale: Rejuvenarea nu doar reduce disconfortul, ci și îmbunătățește sensibilitatea și funcția sexuală. Aceasta poate crește libidoul, diminuând durerea asociată contactului sexual, având astfel un impact semnificativ și pozitiv asupra vieții sexuale a pacientelor.
 3. Restabilirea Tonusului Vaginal: Procedurile de rejuvenare contribuie la refacerea și întărirea tonusului țesuturilor vaginale, promovând fermitatea și elasticitatea acestora pentru un suport optim.
 4. Redresarea Simptomelor de Atrofie Vaginală: În tratarea condiției de atrofie vaginală, caracterizată prin subțierea, uscarea și inflamația peretelui vaginal, rejuvenarea reprezintă o opțiune eficientă pentru ameliorarea simptomelor și restabilirea sănătății vaginale.
 5. Gestionarea Incontinenței Urinare: În anumite circumstanțe, rejuvenarea vaginală poate contribui la reducerea simptomelor asociate incontinenței urinare de efort, oferind astfel o soluție eficace și personalizată.

Beneficii Estetice

 1. Îmbunătățirea Aspectului Genital: Procedurile de rejuvenare nu doar aduc beneficii funcționale, ci și îmbunătățesc vizual aspectul zonei genitale. Această transformare estetică semnificativă poate consolida încrederea de sine a pacientei, aducând beneficii atât în plan fizic, cât și emoțional.
 2. Restaurarea Elasticității și Tonicității: Rejuvenarea vaginală poate contribui la restabilirea elasticității și tonicității țesuturilor vaginale, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm.
 3. Redresarea Culorii și Texturii: Procedurile pot contribui la uniformizarea culorii și texturii pielii din zona genitală, conferind un aspect mai sănătos și mai vibrant.
 4. Reducerea Aspectului Îmbătrânit: Pe lângă beneficiile funcționale, rejuvenarea poate diminua semnele îmbătrânirii în zona genitală, precum ridurile sau pierderea fermității, contribuind astfel la o estetică mai tinerescă.
 5. Ameliorarea Cicatricilor sau Irregularităților: În unele cazuri, procedurile de rejuvenare pot contribui la estomparea cicatricilor sau la corectarea unor mici imperfecțiuni, sporind uniformitatea și atractivitatea aspectului general.
 6. Îmbunătățirea Confidenței Corporale: Prin îmbunătățirea aspectului și a sănătății zonei genitale, femeile pot experimenta o creștere semnificativă a confidenței în propriul corp, contribuind astfel la o starea generală de bine și fericire.

Procedura

Tratamentul cu laser CO2 funcționează prin încălzirea țesutului vaginal, stimulând astfel producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității țesuturilor. Acest proces poate să ajute la îmbunătățirea structurii și funcționalității vaginale.

Procedura implică introducerea unui aplicator subțire în vagin, care emite unde laser pentru a stimula producția de colagen si elastină. Tratamentul este în general bine tolerat, disconfortul este minim, și poate fi completat într-o perioadă relativ scurtă de timp, de obicei în mai puțin de o oră.

Rejuvenarea vaginală cu laser CO2 este o procedură minim invazivă care poate oferi ameliorări semnificative în ceea ce privește sănătatea și funcționalitatea vaginală. Înainte de a alege acest tratament, este esențial să discutați cu un specialist pentru a evalua dacă această procedură este potrivită pentru dvs. și pentru a înțelege în totalitate beneficiile acesteia.

Incurajam Alegerea Conștientă

La Bloom Clinique incurajăm alegerile inspirate dar mai ales alegerile facute in cunostintă de cauză.  O discutie cu unul dintre medicii primari sau specialisti este primul pas in luarea unei decizii care poate fi transformatoare, care poate sa atragă după sine noi perspective asupra sănătătii, frumusetii si a unei stări de bine.

Rejuvenare vaginala laser CO2 1 sedinta
Dr. Haiduc Catalin-Petru
2.500programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 1 sedinta
Dr. Ducu Ionita
2.500programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 pachet 3 sedinte
Dr. Ducu Ionita
1.900programare
Rejuvenare vaginala laser CO2 pachet total
Dr. Haiduc Catalin-Petru
1.900programare
rejuvenare vaginala