Rejuvenarea Vaginală cu Laser CO2 – (VAGINA) BLOOMING IS WHAT WE DO

Terapiile de nouă generație fac posibile o serie de tratamente si intervenții de sănătate și estetică vaginală, esențiale pentru menținerea unui status corect al vaginului si al structurilor pelvine în perioada de dinainte si dupa menopauză, prezentându-se ca un răspuns la diverse probleme funcționale sau estetice pe care le pot întâlni femeile de-a lungul vieții. Este esențial să avem o abordare bine documentată și echilibrată asupra acestui subiect.

Ce Înseamnă Rejuvenarea Vaginală cu Laser CO2?

Rejuvenarea vaginală cu Laser CO2 Deka este un tratament minim invaziv care își propune să îmbunătățească tonusul și sănătatea vaginală. Această tehnică modernă se folosește din ce în ce mai mult pentru a aborda o serie de probleme specifice acestei perioade de tranzitie- perioada de după naștere, perioada de perimenopauză si menopauză- respectiv  laxitatea vaginală, atrofia vaginală, incontinența urinară de efort și anumite probleme funcționale asociate cu înaintarea în varstă sau nașterea.

Beneficii Funcționale

  • Alinarea Disconfortului: Procedurile pot ajuta la reducerea disconfortului creat de uscăciune vaginală.
  • Îmbunătățirea Vieții Sexuale: Rejuvenarea poate îmbunătăți sensibilitatea și funcția sexuală, îmbunătățește libidoul, reduce durerea la contactul sexual, având un impact pozitiv asupra vieții sexuale.
  • Îmbunătățirea tonusului vaginal – ajută la refacerea fermității țesutului vaginal.
  • Reducerea simptomelor de atrofie vaginală– o condiție caracterizată prin subțierea, uscarea și inflamația peretelui vaginal.
  • Tratarea incontinenței urinare – în unele cazuri, poate ajuta la ameliorarea simptomelor de incontinență urinară de efort.

Beneficii Estetice

  • Îmbunătățirea Aspectului: Procedurile pot îmbunătăți semnificativ aspectul zonei genitale, îmbunătățind si încrederea de sine a pacientei.

Procedura

Tratamentul cu laser CO2 funcționează prin încălzirea țesutului vaginal, stimulând astfel producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității țesuturilor. Acest proces poate să ajute la îmbunătățirea structurii și funcționalității vaginale.

Procedura implică introducerea unui aplicator subțire în vagin, care emite unde laser pentru a stimula producția de colagen si elastină. Tratamentul este în general bine tolerat, disconfortul este minim, și poate fi completat într-o perioadă relativ scurtă de timp, de obicei în mai puțin de o oră.

Rejuvenarea vaginală cu laser CO2 este o procedură minim invazivă care poate oferi ameliorări semnificative în ceea ce privește sănătatea și funcționalitatea vaginală. Înainte de a alege acest tratament, este esențial să discutați cu un specialist pentru a evalua dacă această procedură este potrivită pentru dvs. și pentru a înțelege în totalitate beneficiile acesteia.

Incurajam Alegerea Conștientă

La Bloom Clinique incurajăm alegerile inspirate dar mai ales alegerile facute in cunostintă de cauză.  O discutie cu unul dintre medicii primari sau specialisti este primul pas in luarea unei decizii care poate fi transformatoare, care poate sa atragă după sine noi perspective asupra sănătătii, frumusetii si a unei stări de bine.

Rejuvenare vaginala cu laser CO2

Completeaza formularul și primesti un voucher de 300 lei cadou

Reducerea se aplică pentru achiziții de minimum 1000 lei. Voucherele nu se cumulează.