Telemedicină

Serviciul de Telemedicină

La Bloom Clinique  este disponibil si Serviciul de Telemedicină – dezvoltat pe timp de pandemie, cand pacientii au fost nevoiti sa recurga la solutii din afara sferei de confort, pentru a  pastra totusi un control asupra starii de sanatate. Serviciul de Telemedicina le oferă pacientilor posibilitatea de a beneficia online de consultații cu medici specialisti sau follow-up. Serviciul de Telemedicină poate fi accesat și atunci când pacientul are o urgență, când este plecat în vacanță și are nevoie să fie sfătuit și îndrumat sau atunci când oricand are nevoie să îi fie interpretate analizele medicale și are nevoie să îi fie recomandat un medic de o anumita specialitate. Este un serviciu extrem de util pentru că  pacienții își pot rezolva probleme urgente cu rapiditate, fără a irosi timp prețios, uneori chiar vital.

România este țara în care rata mortalității din cauze tratabile este cea mai mare din Uniunea Europeană și este în topul țărilor cu cea mai mare rată a mortalității din cauze evitabile prin prevenție. Cu ajutorul Serviciului de Telemedicină disponibil la Bloom Clinique, ajutăm pacienții să fie diagnosticați mai rapid sau ghidați către medicul specialist de care au nevoie. În acest sens, acest tip de serviciu va fi dezvoltat pentru a acoperi o mai mare zonă de specialități dar și pentru a putea cuprinde un serviciu individualizat, orientat către prevenție și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

ORIUNDE ESTI, MEDICII NOSTRI TE INSOTESC!

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE ONLINE CU UN MEDIC SPECIALIST CHIAR IN CONFORTUL CASEI TALE!

N-ai timp sa ajungi la medic sau nu poti sa te deplasezi ușor?

Ai un set de analize si ai nevoie de o evaluare a acestora?

Ești in concediu sau in afara tarii si ai nevoie de sfatul unui medic?

Ai nevoie de o evaluare medicala pentru o persoana din familie care nu se poate deplasa?

Tot ceea ce ai nevoie este un telefon mobil sau un laptop cu care sa te conectezi la platforma noastră moderna, sigura si usor de accesat!

Nu este nevoie sa iți download-ezi nicio aplicatie!

SUNA SA ITI FACI O PROGRAMARE LA 0747729988!

Vei primi prin sms/whatsap/mail linkul la platforma noastra, activ doar pe perioada programarii.

Acceseaza link-ul cu 5 minute inaite de ora la care esti programat!

Primesti fisa de consultatie si reteta fie prin whatsap sau prin e-mail direct de la medicul specialist!

Feedback in timp real si recomandarile unei echipe de profesionisti dar fara deplasare si fara efort!

Beneficiezi de un consult profesionist si de întreaga experiență a unui consult medical la cele mai înalte standarde și ai la dispoziție specialitățile:

  • Dermatologie
  • Chirurgie plastică
  • Obstetrică-ginecologie
  • Pneumologie
  • Diabetologie și nutriție
  • Chirurgie generală
  • Medicină integrativă
Telemedicină

Ce este telemedicina și cum functioneaza ea?

Telemedicina se referă la utilizarea tehnologiei pentru a furniza servicii de diagnosticare și tratare medicală la distanță. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui computer, telefon inteligent sau tabletă, precum și prin intermediul unei videoconferințe cu un medic. Această tehnologie oferă persoanelor acces la asistența medicală fără să mai fie nevoiți să-și facă drum până la un cabinet medical sau speriatoare. De asemenea, permite medicilor să colaboreze cu alte profesioniști pentru a oferi asistența necesară pacienților lor doar prin intermediul acestei tehnologii avansate. Din ce în ce mai multe persoane iau în considerare telemedicina ca pe o alternativă umanitar terapeutic care le permite sesiune de tratament online precum și posibilitate de a împinge înapoi limitelor distanței geografice și bariere tradiţionale contemplate ale accesului personal la orice cabinet sau tratament medical.

Bolnavii au acum acces la cele mai avansate tratamente medicale direct din propria casă, prin intermediul serviciilor de telemedicină ale Bloom Clinique. Acest lucru înseamnă că pot obține expertiza unui medic specializat fără a fi nevoiți să se deplaseze sau să facă alte eforturi. Telemedicina cu medicii specialiști de la Bloom Clinique a schimbat modul în care pacienții pot primi asistența medicala și tratamentul de care au nevoie pentru a se simti mult mai bine. Avem încredere că vei alerga lânga noi pentru a beneficia de tehnologia de top și a utiliza serviciile noastre!

Beneficiile utilizării telemedicinei pentru pacienți:

  1. Acces la servicii medicale de calitate: Telemedicina oferă pacienților posibilitatea de a interacționa cu medicii specialiști chiar și dacă nu au posibilitatea să se deplaseze fizic. Acest lucru oferă pacienților acces la asistență medicală în afara cabinetului medical, asigurând servicii medicale de calitate în orice moment al zilei și de oriunde.
  2. Reduce timpul de așteptare: Telemedicina reduce considerabil întâlnirile față în față, aceasta permite pacienților să fie consultați rapid și eficient. Utilizarea televizitelor pentru recomandări și tratamentele anticipate, creează oportunităţi pentru medicii de a acorda asistenţa şi îngrijire necesare fiecarui pacient in timp util.
  3. Consultaţii comode: Pacienţii nedeplasabili sau cei cu boli infecţioase care necesitã carantinã pot sa interacționeze cu medicul din propria locuinţã, beneficiazã de flexibilitate și autonomie prin realizarea doar unui apel video/telefonic în platforma noastră securizată pentru consultatii.